Rajatorpantie 8 A

01600 Vantaa

130 m2 | toimisto | 6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukas 130m2 toimistotila Vantaan Myyrmäen Virtatalosta. Tila koostuu viidestä ikkunallisesta toimistosta yht. 10-12 työpisteelle sekä 30 m2 kokoisesta tila, joka sopii mainiosti kokoushuoneeksi. Kuvat ovat esimerkkejä vuokralaisille toteutetuista ratkaisuista.

Näyttävä Virtatalo on rakennettu 1987 Imatran Voiman Pääkonttoriksi. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti, professori Erik Kråkström. Vaikuttava arkkitehtuuri ja arvokkaat materiaalit kutsuvat käyttäjää uudistettuun kiinteistöön ruuhkien ulkopuolella.

Virtatalossa on kattavat palvelu: ystävällinen aulapalvelu, kahvila ja maukasta edullista lounasta tarjoileva ravintola, kuntosali, vuokrattavia kokous- ja edustustiloja sekä auditorio. Vastapäisessä kauppakeskus Myyrmannissa on laaja tarjonta palveluja, kuten ravintoloita ja uusia päivittäistavarakauppoja.

Kiinteistön sijainti ja saavutettavuus on erinomainen, Vantaan Myyrmäen asemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Junalla pääsee Helsingin keskustaan 18:ssa minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle 15:ssa minuutissa. Oman auton käyttäjiä palvelee parkkihalli, jossa on myös sähköautojen latausmahdollisuus sekä pyöräparkki.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
1987
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus