Rajatorpantie 8 A

01600 Vantaa

712 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukas moderni 712m2 toimistotila Vantaan Myyrmäen Virtatalosta. Tämä on juuri remontoitua 4-5m korkeaa näyttävää avotilaa. Tilassa ei tällä hetkellä wc:tä, mutta se voidaan lisätä sopimuskauden ollessa riittävän pitkä. Kuvat ovat esimerkkejä vuokralaisille toteutetuista ratkaisuista.

Näyttävä Virtatalo on rakennettu 1987 Imatran Voiman Pääkonttoriksi. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti, professori Erik Kråkström. Vaikuttava arkkitehtuuri ja arvokkaat materiaalit kutsuvat käyttäjää uudistettuun kiinteistöön ruuhkien ulkopuolella.

Virtatalossa on kattavat palvelu: ystävällinen aulapalvelu, kahvila ja maukasta edullista lounasta tarjoileva ravintola, kuntosali, vuokrattavia kokous- ja edustustiloja sekä auditorio. Vastapäisessä kauppakeskus Myyrmannissa on laaja tarjonta palveluja, kuten ravintoloita ja uusia päivittäistavarakauppoja.

Kiinteistön sijainti ja saavutettavuus on erinomainen, Vantaan Myyrmäen asemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Junalla pääsee Helsingin keskustaan 18:ssa minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle 15:ssa minuutissa. Oman auton käyttäjiä palvelee parkkihalli, jossa on myös sähköautojen latausmahdollisuus sekä pyöräparkki.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
1987
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus