Erottajankatu 19

00130 Helsinki

343 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokralle tarjotaan harvinaisen upea toimistokokonaisuus Helsingin ydinkeskustasta, Esplanadin ja Erottajan kulmalta. Erottajankatu 19 on Theodor Höijerin ja Lars Sonckin vuonna 1890 toteuttama arvokiinteistö, joka säilyttää edelleen paikkansa yhtenä Helsingin kauneimmista rakennuksista.

Toimistohuoneisto käsittää 343,5m2 ja sisältää useamman työhuoneen, edustavat neuvottelutilat, tyylikkään keittiön sekä erillisen varaston samassa kerroksessa (23,5m2). Täysin muuttovalmis tila on viimeistelty pieteetillä vaativaankin makuun. Näkymät mm. Bulevardille ja Mannerheimintielle. Toimistossa on koneellinen ilmanvaihto ja tilakohtainen jäähdytys. Vapautuminen sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Täällä Suomen liike-elämän keskustassa käden ulottuvillasi on paras mahdollinen palvelutaso ja -valikoima. Rautatie-, bussi- sekä metroasemalle on muutaman minuutin kävely. Autoilijoita palvelee kiinteistön parkkihalli tai noin sadan metrin päässä sijaitseva Erottajan Aimo Park. Pyöräilijätkin on huomioitu omilla pysäköinti- sekä suihkutiloilla.

Tervetuloa tutustumaan kulttuurihistoriallisesti merkittävään kiinteistöön, jonka pysäyttävät yksityiskohdat tuovat juhlan tuntua jokaiseen työpäivääsi. Varaathan välittäjältä oman esittelysi!

Lisätiedot
Kunto:
Erittäin hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus