Sörnäistenkatu 1

00580 Helsinki

1500 m2 | toimisto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan kiinteistön ylempiin kerroksiin sijoittuva noin 1500 m2 toimistotila, joka vapautuu kesäksi 2023. Tila voidaan jakaa myös pienempiin kokonaisuuksiin tai sitä voidaan laajentaa.

Tämä kohde ympäristöineen on kuin luotu luovalle yritykselle. Kiinteistö sijaitsee trendikkäällä kasvavalla Kalasataman alueella, joka lähivuosina jatkaa uudistumistaan. Toimitilat ovat hyvin muokattavissa ja ne tarvittaessa modernisoidaan tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan. Kiinteistön tasokkaisiin palveluihin kuuluu laadukkaan Business Parkin palvelut, kuten mm. aulavastaanotto, lounasravintola, kuntosali sekä kattavat kokoustilat.

Kiinteistöllä on BREEAM-sertifikaatti arvosanalla Erittäin Hyvä.
Kiinteistö käyttää sähkön osalta 100 % uusiutuvaa
kotimaista tuulivoimaa.

Kohteen sijainti on erinomainen. Kalasataman metroasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja oman auton käyttäjiä palvelevat vuokrattavat autopaikat hallista. Redin kattavat palvelut sekä nurkan takana olevan Teurastamon ravintolat, kahvilat ja baarit värittävät arkea!

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kysy myös muista mahdollisista vaihtoehdoista, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus