Sörnäistenkatu 1

00580 Helsinki

1000 m2 | toimisto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan kiinteistön ylempiin kerroksiin sijoittuva noin 1000m2 toimistotila, joka vapautuu kesäksi 2023. Tila voidaan jakaa myös pienempiin kokonaisuuksiin tai laajetaa.

Tämä kohde ympäristöineen on kuin luotu luovalle yritykselle. Kiinteistö sijaitsee trendikkäällä kasvavalla Kalasataman alueella, joka lähivuosina jatkaa uudistumistaan. Toimitilat ovat hyvin muokattavissa ja ne tarvittaessa modernisoidaan tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan. Kiinteistön tasokkaisiin palveluihin kuuluu laadukkaan Business Parkin palvelut kuten mm. aulavastaanotto, lounasravintola, kuntosali sekä kattavat kokoustilat.

Kiinteistöllä on BREEAM-sertfikaatti arvosanalla Erittäin Hyvä.
Kiinteistö käyttää sähkön osalta 100 % uusiutuvaa
kotimaista tuulivoimaa.

Kohteen sijainti on erinomainen, Kalasataman metroasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja oman auton käyttäjiä palvelevat vuokrattavat autopaikat hallista. Redin kattavat palvelut sekä nurkan takana olevan Teurastamon ravintolat, kahvilat ja baarit värittävät arkea!

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kysy myös muista mahdollisista vaihtoehdoista, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus