Ruoholahdenkatu 21

00180 Helsinki

27 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan valmiiksi kalustettu ja sisustettu 27 m2 toimisto, sisältäen kaikki sujuvaan työntekoon liittyvät palvelut. POOLin studiovuokraan sisältyvät valmiit verkkoyhteydet, kopiointi- ja tulostuspalvelut ja it-tuki. POOLissa on myös oma aulapalvelu ja tyylikkäät taukotilat pienpaahtimon kahvi- tai teetarjoiluineen. Kokonaisuuteen kuuluvat myös aulapalvelusta varattavat yhteiskäyttöiset neuvottelu- ja projektityötilat sekä rauhalliset vetäytymistilat esimerkiksi yksityisten puheluiden hoitamiseen. Tila on heti vapaa.

Merellisen Ruoholahden, hektisen Baanan ja sykkivän Kampin kainaloon kiilautuu teollisuushenkinen kortteli, joka toimi kirjapaino- ja mediatalona aina 80-luvulle saakka. Rakennus on päivitetty 2020-luvulle vastaamaan nykyisen työelämän vaatimuksia vanhaa kunnioittaen.

Kortteli tarjoaa tulevaisuuden toimitilojen lisäksi yhteisöllisyyttä, ravintoloita, kahviloita ja liikuntapalveluja (huippusuosittu Training for Warriors-sali) ydinkeskustan tuntumassa.

Kiila-kortteli on erittäin helposti saavutettavissa julkisilla liikenneyhteyksillä. Bussi- ja raitiovaunupysäkit sekä metro ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan unelmienne toimistoon, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kysy myös muita vaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton.

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1952
Kunto:
Erittäin hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus