Tarvosalmenkatu 17

02600 Espoo

122 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuonna 2013 valmistunut yrityspuisto on nimetty lähellä olevan raviradan hengessä ja koostuu kolmesta toimistorakennuksesta sekä parkkitalosta. Espoon Perkkaalla sijaitseva kohde tarjoaa LEED Platinum -tason toimitiloja luonnon helmassa, josta on upeat näkymät ikimetsään, Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä merelle asti. Rakennukset ovat suunniteltu niin ympäristön kuin ihmistenkin hyvinvointi edellä. Kompleksi on voittanut 2014 ”Suomen viihtyisin ja energiatehokkain toimisto 2014” -kilpailun, ja se onkin huippuluokkaa. 100% asiakkaista suosittelisi Derbyä myös muille yrityksille.

Vuokrattavana on muuntelukelpoinen 122-neliöinen kolmannen kerroksen toimistotila, jossa on oma keittiö ja wc-tilat. Tila on mahdollista muokata vuokralaisen tarpeiden mukaiseksi.

Kompleksin palveluina ovat mm. lounasravintola, kahvila, catering, vastaanottopalvelu, neuvottelutilat, sauna- ja edustustilat 8. kerroksessa, autonpesupalvelu, vaatteiden pesupalvelu, pyöräparkit, sosiaalitilat, Derby intranet, kuntosali, ryhmäliikuntasali.

Liikenneyhteydet ovat loistavat – Turunväylä sekä Kehä I ovat vieressä. Bussipysäkki on 500:n metrin päässä. Juna-asema reilun kilometrin päässä ja sinne Derby tarjoaa kyytipalvelun kaikille Derbyn asiakkaille ja heidän vierailleen. Täysin maksuton minibussi kulkee non-stoppina Leppävaaran juna-aseman ja Derbyn väliä arkisin helpottaen työmatkalaisten arkea. Tämän lisäksi Derbyn pihasta löytyy myös Alepa-kaupunkipyörä asema, joka yhdistää kohteen julkiseen liikenteeseen. Parkkipaikkoja on kompleksin pysäköintihallissa.

Kysy lisää kohteesta tai varaa esittelysi välittäjältä. Mikäli tämä kohde ei sovi yrityksenne tukikohdaksi, olethan yhteydessä meihin – löydämme varmasti teidän tarpeeseenne sopivat toimitilat. Palvelumme on vuokralaiselle ilmainen!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
2013
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus