Tallberginkatu 2

00180 Helsinki

291 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan hyvällä sijainnilla olevaa toimistotilaa Ruoholahdesta. Vuokrattava tila on 4. kerroksen 236,5 m2 toimistotila. Vuokrattavana oleva tila remontoidaan yrityksen tarpeita vastaavaksi. Kuvissa esitetty on havainnollistava esimerkki remontoidusta tilasta.

Kiinteistö Tallbergintalo on Lauttasaaren sillan ja Kaapelitehtaan vieressä. Ruoholahden Metroasema on vain 8 minuutin kävelymatkan päässä. Oman auton käyttäjiä palvelee kiinteistön hallipaikat. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä kävelymatkan päässä on Kauppakeskus Ruoholahti marketteineen ja ravintoloineen.

Tallbergintalo ja siihen yhdistetty Itämerentalo toimivat käsi kädessä. Niillä on yhteiset neuvottelutilat, lounasravintola ja lastauslaituri sekä mahdollisuus kulkea sisäkautta talosta toiseen. Kiinteistö Tallbergintalo on rakennettu 1938 ja saneerattu 1993.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1938
Kunto:
Siisti
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus