Koivuvaarankuja 2

01640 Vantaa

592 m2 | varasto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan varasto- ja toimistotilaa hyvällä sijainnilla Vantaan Hämeenkylästä, vuokrattava tila on 2. kerroksen 592m2 toimistotila.

Tila koostuu 234m2 toimisto- ja 358m2 varastotilasta. Tilaan on mahdollisuus tehdä suora pääsy nosto-ovilla lastausalueelle.
Kiinteistö Koivuvaarankuja 2, tunnetaan paremmin Ärrävaarana, on alunperin rakennettu vuonna 1973 Rautakirjalle pääkonttoriksi. Kiinteistöä on ylläpidetty ja kehitetty jatkuvasti vuosien varrella ja pidetty hyvää huolta ja siten tarjoaa monipuoliset tilat sekä korkeata varastotilaa että laadukasta remontoitua nykyajantekniikalla olevaa toimistotilaa.
Ärrävaarassa on monipuoliset palvelut kuten aulapalvelu, lounasravintola, viihtyisät neuvottelutilat, kuntosali ja uima-allas.
Oman auton käyttäjiä palvelee runsaat autopaikat pihassa ja julkisen liikenteen Koivuvaarankujan bussipysäkki on vain 250m/3min kävelymatkan päässä.
Huom. Sisäkuvat ovat yleiskuvia kiinteistön sisältä, tilat remontoidaan tarvittaessa tulevan vuokralaisen toiveiden mukaisesti.

Kysy tarjous tästä tilasta,

Vuokrattava tila on 2. kerroksen 592m2 varasto- ja toimistotila.

Lisätiedot
Autopaikat:
Pihassa
Rakennusvuosi:
1973
Kunto:
Tyydyttävä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus