Arkadiankatu 23

00100 Helsinki

486 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana on moderni 3. kerroksen monitilatoimisto. Tilassa on hieno keittiö, neljä huonetta ja pari puhelinkoppia. Kerrokseen on hissiyhteys kahdesta eri portaasta. Pyöräparkki ja sosiaalitilat löytyvät vain hissimatkan päästä. Käynti on Runeberginkadun puolelta D portaasta.

Arkadiankatu 23 on arkkitehti Toivo Paatelan suunnittelema ja valmistui vuonna 1932. Rakennuksen suurimmat käyttäjät ovat OP Ryhmä, Ulkopoliittinen instituutti ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitos.

Talon pihasiivessä on 120 hengen seminaaritila ja talon ylemmissä kerroksissa on 40 hengen auditorio sekä 30 ja 10 hengen kokoustilat. Kiinteistön palveluja ovat mm. ravintola, kahvila ja kuntosali.

Toimisto sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat Kampin metroasema ja kauppakeskus. Raitiolinjat 1 ja 2 sekä useat bussilinjat kulkevat myös rakennuksen ohi.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
85
Rakennusvuosi:
1932
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus